Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!

Beléptetőrendszerekkel való piaci megjelenés

 

Az Elektropoint Kft. beléptetőrendszerekkel való piaci megjelenése

Szerződött támogatás összege: 10 000 000.- Ft
A támogatás mértéke: 50%
 

A projekt keretében az alábbi tevékenységeket kívánjuk megvalósítani:

Piackutatás:

Piackutatásra szakosodott alvállalkozót veszünk igénybe, aki az adott ország sajátosságait ismerve méri fel a célpiaccal kapcsolatos tudnivalókat. A piackutatás indokoltsága, hogy  ismeretek híján nem lennénk képesek megfelelő döntéseket hozni, így nem a megfelelő csatornákat, formát és módot választanánk a célpiacunk megszólításához. A piackutatás nem ahhoz szükséges, hogy német nyelvű piacok felé való nyitásról döntsünk, hiszen ezt már meghoztuk, hanem a szekunder adatok kiértékelésével pontosabb képet kapjunk majd az eredményes megjelenéshez.

Marketing tanácsadás:

A piackutatási eredmények birtokában kidolgozásra kerülnek a marketing stratégia lépései.

Média megjelenések:

A marketing tanácsadás alapján meghatározzuk a megfelelő megjelenési felületeket és módokat. Elsősorban online felületeken fogjuk reklámozni, emiatt bannereket kívánunk majd vásárolni a célpiacok megfelelő portáljain (melyek kiválasztásához szükséges mind a piackutatás, mind a ráépülő marketing stratégiai tanácsadás).  Mivel a külkereskedelmi felelősünk nem lesz elegendő humánerőforrás a potenciális vásárlók direkt felkutatására, ezért EDM kampányt is készítünk, melyet csomagban kívánunk vásárolni, azaz megfelelő adatbázis mellett egy teljes menedzsmentet kívánunk mögé állítani, akik végig viszik a folyamatot a megrendelésig. A projektben honlapot is készítettünk, de ez önmagában kevés lenne a sikerhez, ezért ezt a megfelelő formában szakértő szolgáltató fogja keresőmotort optimalizálni, azaz meghatározza azt a webergonómiát, ami a találati listák elejére teszi honlapunkat. Honlapunk két nyelven, angol és németül is elérhetővé válik az érdeklődők számára, ezzel is erősítve cégünk jelenlétét a külföldi piacon.

Online megjelenés fejlesztése:

Weboldal építés admin háttérrel, webdesign és sitebuild, német nyelvű változat elkészítése a projekt része. Célunk, hogy ne egyszer használatos, fenntarthatósági szempontból is kifogásolható, ráadásul ódivatú marketing anyagokat használjunk, amelyek nem sajátjai a célpiacunknak sem, hanem ehelyett egy profi névjegykártyaként és bemutatkozó felületként működő weboldalt hozunk létre, ami évek múlva is korszerű tud maradni.

Árubemutató:

Külföldi piacra lépésünk egyik kulcsa az árubemutató, aminek a sikere nagyban meghatározhatja a komplett megjelenésünket. Azért az árubemutatóra esett a választásunk, mert

1) nincs olyan külföldi kiállítás, amin a megszólítandó célpiacunk teljes skálája megjelenik.

2) A kiállítás fix időpontot jelent, de az árubemutató rugalmasabban tervezhető, amennyiben előbb vagy később sikerül olyan szintű médiavisszhangot kiváltani, ami alapján nagy létszámmal tervezhető a résztvevői létszám.

3) Az árubemutatón valószínűleg sokkal kisebb létszám képviselteti magát, mint egy nagy rendezvényen, azonban az a létszám kimondottan a cégünk megtekintése végett érkezik, ráadásul pont az a célcsoport, akit meg kívánunk szólítani, így sokkal nagyobb hatásfokot várunk ezen tevékenységtől.

• a projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.
• projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2016-00003

 

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00