Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!

Felhasználási feltételek

Üdvözöljük az Electropoint Webáruház oldalon!

Kérjük, hogy az alábbiakban írtakat figyelmesen olvassa el, mert az oldalunkra történő regisztrációval, továbbá a regisztrációt követően az oldalunk igénybevételével feltételeinket magára nézve kötelezően elfogadja. Amennyiben a felhasználási feltételekkel nem ért egyet, oldalunkat továbbra is böngészheti, de biztonsági és minőségbiztosítási okokból oldalunk szolgáltatásait sajnos nem veheti igénybe.

Ez a honlap az Electropoint Kft. (1044 Budapest, Megyeri út 116.) tulajdona. Az oldalunk használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

Az Electropoint Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltéteket - a felhasználók előzetes értesítése mellett - egyoldalúan módosítsa. Ön az oldalunk és szolgáltatásai a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított felhasználási feltételeket.

1. A szolgáltatás

A szolgáltatás a http://electropoint.hu alatt elérhető összes igénybevehető szolgáltatást jelenti.

A szolgáltatást az Electropoint Kft. (mint fejlesztő, karbantartó, adatkezelő) és a GTS Hungary Távközlési Kft. (mint tárhelyszolgáltató) üzemeltetésében a http://electropoint.hu (Electropoint Webáruház) nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

• amennyiben regisztrálja magát rendszerünkben, meg kell adnia a teljes nevét, egy érvényes e-mail címet, a telefonszámát, valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót.

• az Electropoint Webáruház használatához, valamint az Electropoint Webáruházon keresztül történő vásárláshoz személyes és esetenként üzleti adatokat kell megadni.

• az adatok és jelszó titokban tartásáért Ön felel.

• a felhasználó az Electropoint Kft.-t haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítójával történő minden jogosulatlan használatról, valamint az Electropoint Kft. is értesíti a felhasználót minden ilyen jellegű kísérletről.

Az Electropoint Kft. fenntartja a jogot, hogy bármely felhasználó fiókját törölje, amennyiben az alkalmas megtévesztésre, weboldalunk működésének megzavarására, vagy más adataival történő visszaélésre.

Weboldalunkat természetes magánszemélyek (végfelhasználók), valamint vállalkozások, illetve közületek vehetik igénybe. Vállalkozások és közületek esetén a megadott adatok valódiságát ellenőrizzük. Ön elfogadja, hogy az ellenőrzési folyamat lezárultáig (maximum 24 óra) weboldalunkat csak végfelhasználói jogosultságokkal használhatja.

Amennyiben az azonosításra alkalmas adatok félrevezetőek, vagy hibásak, fenntartjuk a jogot, hogy a felhasználó kilétét további, a felhasználóra vonatkozó adat, akár a személyi azonosításra alkalmas fényképes dokumentum bekérésével ellenőrizzük, a félreértések, szolgáltatások hibás teljesítésének okán.

Az Electropoint Kft. nem tartozik felelősséggel a félrevezető, vagy hibás azonosítók használatából eredő károkért.

Ezt meghaladóan Ön megérti és hozzájárul ahhoz, hogy az Electropoint Kft. valamennyi a http://electropoint.hu (Electropoint Webáruház) oldalon regisztrált felhasználó adatait, beleértve az Önéit is, összegyűjtse, felhalmozza és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően tárolja. Továbbá megérti és elfogadja, hogy az így az Electropoint Kft. birtokába került adatokat belső statisztikai- és anonim adatközlési célokra felhasználhatja, továbbá hivatalos hatósági kérésre kiadhatja.

2. Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít és oldalunkat körültekintően, annak szolgáltatásait céljuknak megfelelően, rendeltetésszerűen használja.

Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatásainkat, valamint webáruházunkban kapható termékeket nem használja közvetetten, vagy közvetlen módon bűncselekmény megvalósításához, vagy annak elősegítéséhez, továbbá a webáruházunkban található információkat, valamint az Önre, vagy az Ön által képviselt vállalkozásra, illetve közületre vonatkozó személyes adatokat, egyedi üzleti konstrukciókat jóhiszeműen, a tisztességtelen piaci magatartást kerülve ismeri meg és használja fel.

Fenntartjuk a jogot, hogy töröljük azokat a fiókokat, amelyek veszélyeztetik weboldalunk működését, illetőleg olyan tevékenységre használják, amelyek más felhasználók adatainak megszerzésére, vagy egyéb jogosulatlan tevékenységre irányulnak.

3. Tartalom

Oldalunk tartalma minden olyan a http://electropoint.hu oldalon-, vagy az oldal adatbázisában található adat, vagy információ (kép, írott dokumentum, programkód), amely vizuális, vagy auditív módon-, továbbá bármely automatikus alkalmazással, keresőrobottal, oldalkereső vagy visszafejtő, illetve bármely más alkalmazás használatával elérhető, vagy indexelhető.

Oldalunk tartalma megtekinthető személyi számítógépen, mobileszközön, valamint minden olyan eszközön, amely képes weboldalunk tartalmát (különös tekintettel a szöveges információkra) hiánytalanul megjeleníteni. Oldalunk tartalmát kizárólag saját felhasználásra kinyomtathatja, valamint személyes adatairól biztonsági másolatot készíthet. A biztonsági másolatok készítéséhez oldalunk több ponton is segítséget nyújt azáltal, hogy egyes a felhasználóra vonatkozó adatokat csoportosítja és ún. PDF (nyomtatható) dokumentumba összegyűjti. Ön megérti és elfogadja, hogy ezekhez a dokumentumokhoz csak a felhasználó és az adatkezeléssel megbízott munkatársaink férhetnek hozzá.

Ön megérti és elfogadja, hogy az eltérő regisztrációjú (kategóriájú) felhasználók esetenként eltérő információkat láthatnak, valamint jogosultságtól függően férnek hozzá oldalunk tartalmához.

Minden felhasználónknak joga van megváltoztatni személyes adataikat. Ellenben a vállalkozásokra, illetve közületekre vonatkozó információk megváltoztatása a weboldalon keresztül nem lehetséges. Az ilyen jellegű módosítások esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken és – a hitelesség ellenőrzését követően – kollégánk elvégzi a beállításokat.

Weboldalon keresztül módosítható adatok: teljes név/kapcsolattartó, e-mail cím, telefonszám, jelszó, szállítási cím és számlázási cím.

Weboldalon keresztül nem módosítható adatok: cégnév, adószám, cégjegyzékszám, MMK nyilvántartási szám (csak tűzjelző tervezőknek).

4. Oldalunk, valamint oldalunk tartalmának jogosulatlan felhasználása

Ön megértette és elfogadja, hogy:

• a felhasználóknak sem közvetlen, sem közvetve nem adunk engedélyt oldalunk a meghatározottaktól eltérő használatára, továbbá a felhasználó az oldalunk tartalmát sem részben, sem egészében reprodukálni, illetve engedély nélkül továbbadni, reklámozni, eredeti, vagy átírt formájában felhasználni nem jogosult.

• a Bűntető törvénykönyv 300/C. § bekezdése alapján weboldalunk számítástechnikai rendszerébe, vagy az azt kiszolgáló keretrendszerbe, illetve annak bármely szegmensébe  (motor, adatbázis és admin felület) történő jogosulatlan behatolás, vagy módosítás, továbbá ezek megkísérlése (hacking) bűncselekménynek minősül. Ilyen cselekmény észlelése esetén megtesszük a jogi intézkedéseket.

• tilos az oldalunkat szándékosan hátráltatni, vagy a működését akadályozni (pl.: flood, Pod, DoS, DDoS).

• tilos az oldalunkról jogosulatlan célokból információt gyűjteni.

• tilos felhasználói fiók automatikus módszerekkel (programokkal), vagy tisztességtelen szándékkal történő létesítése. Az ilyen módszerrel, vagy céllal készült fiókot azonnal töröljük.

5. Egyedi adatok

Ön megértette és elfogadja, hogy:

• a nem végfelhasználókra (vállalkozások, illetve közületek) vonatkozó egyedi konstrukciók is rendszerünkben bizalmas adatoknak minősülnek. 

• a vállalkozásokra, illetve közületekre vonatkozó egyedi ajánlatokat harmadik félnek nem áll módunkban kiadni, még az adott vállalkozás, illetve közület által megbízott személy kérésére sem.

• a vállalkozások és közületek egyedi konstrukciójának kialakításánál más felhasználók egyedi jogosultságaira-, vagy harmadik félre-, illetőleg az Electropoint Kft-től független információkra hivatkozni nem lehet.

• az egyedi jogosultságok, konstrukciók nem adhatók át és nem örökölhetőek.

6. Információs felelősség

Az Electropoint Webáruház oldalon látható hírek, reklámok, információk tájékoztató jellegűek. A webáruházunkban kínált termékek termékjellemzőit a gyártó által megadott paraméterek és leírások alapján állítottuk össze. Ezek helyességéért közvetlen felelősséget nem vállalunk.

A termékek árait és készletinformációját 24 óránként frissítjük. A rendelések teljesítése a rendelés leadásakor aktuális feltételek alapján történik.

7. Vitás kérdések rendezése

Ön elfogadja, hogy weboldalunkat saját felelősségére használja és az Electropoint Kft. nem vállal felelősséget a weboldal használata közben bekövetkező vagyoni, vagy nem vagyoni károkért.

A Felek az esetlegesen felmerülő vitájukat elsősorban békés úton, maguk közt kívánják rendezni. Amennyiben a tárgyalások kezdetét követő 30 napon belül a Felek nem jutnak megegyezésre, úgy kijelölhetik a Budapesti Békéltető Testületetet a vitás kérdések rendezésének elősegítésére. Amennyiben ezzel nem kívánnak élni, vagy a Budapesti Békéltető Testület segítségével sem jutnak megegyezésre, úgy a továbbiakban mindkét félnek joga van bírósághoz fordulni. A vitás kérdésekben a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény illetékességi szabályai az irányadóak.

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00