Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!

SJCAM sportkamerák - Továbbra is az eredeti, a gyártótól

Az SJCAM sportkamerák / akciókamerák (jelenleg SJ4000 és SJ5000 sorozat) rendkívüli népszerűségre tettek szert Magyarországon. Az Electropoint Kft. 2014 óta forgalmazza a gyári, eredeti SJCAM sportkamerákat, illetve sportkamera kiegészítőket saját importból, stabil viszonteladói és növekvő vásárlói bázissal.

Az utóbbi időben megjelent hírekkel és hirdetményekkel szemben az Electropoint Kft. továbbra is az eredeti (gyártói importból), hivatalos SJCAM akciókamerákat, illetve akciókamera kiegészítőket forgalmazza.

Ahogy a tapasztalat mutatja a kamera eredetiségét eltávolítható, vagy reprodukálható azonosítóval (matrica / nyomat) sajnos nem lehet biztonsággal igazolni.

A kamera eredetiségét legkönnyebben a kamera és a tokozás kiviteléből, illetve a gyári tartozékokból, valamint a firmware verzióból lehet leellenőrizni. Természetesen az általunk forgalmazott SJCAM sportkamerákat / akciókamerákat ellátjuk egy egyedi sorozatszámmal is, emellett teljes körű garanciát vállalunk, valamint magyar nyelvű telefonos, illetve internetes technikai támogatást biztosítunk.

2015.07.01
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00