Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!

Személyes átvétel változás!

Kedves Vásárlóink!


A koronavírus egyre gyorsabb terjedése miatt fontosnak tartjuk, hogy óvjuk az Önök és dolgozóink egészségét, miközben biztosítjuk a folyamatos árukiszolgálást.
Ebből kifolyólag a kormányzati intézkedéseknek és az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásai alapján különféle intézkedéseket hajtunk végre a megelőzés érdekében, melyeket naponta felülvizsgálunk és szükség esetén módosítunk.
A fentiekre tekintettel 2020. március 16. napjától határozatlan ideig kiskereskedelmi üzletünkben a személyes vásárlás lehetőségét beszüntetjük.
Minden rendelést elektronikus úton (e-mail, webáruház, fax) fogadunk és a GLS csomagküldő szolgálattal küldjük el az Önök részére.
Kérjük, a biztonság érdekében működjenek közre és használják az elektronikus csatornákat rendeléseik leadására, szerviz igényük bejelentésére vagy a szervizelt eszközök visszajuttatására.
Kérjük, hogy Önök is vegyenek részt a #maradjotthon kezdeményezésben, és chat üzenetekben vagy akár videó messenger hívással keressenek minket otthonukból technikai vagy vásárlási kérdéseikkel.

2020.03.16
Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00