Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!

Jogi Információk

1. A tartalom megtekintése

Hozzájárulunk oldalunk tartalmának számítógépen, vagy mobileszközön történő böngészéséhez, kizárólag saját felhasználásra történő kinyomtatásához, valamint a Felhasználó személyéhez kapcsolódó információk számítógépre mentéséhez. A Felhasználó felelőssége, hogy a számára fontos információkról biztonsági másolatot készítsen. Továbbá hozzájárulunk minden olyan az oldalunkon található információ megismeréséhez, amely szükséges a Felhasználónak az oldalunk szolgáltatásainak igénybevételéhez.

2. A tartalom felhasználásának korlátozása

A tartalom megtekintésének joga nem értelmezhető úgy, hogy a Felhasználónak közvetve, közvetlen, vagy ráutalva engedélyt adunk annak a 1. pontban meghatározottaktól eltérő használatára. Az oldalunk tartalmát sem részben, sem egészében másolni, módosítani, reprodukálni, illetve engedélyünk nélkül továbbadni, reklámozni, eredeti, vagy átírt formájában felhasználni nem lehet.

3. Felhasználói adatok / Regisztráció

Oldalunk szolgáltatásainak igénybevétele, valamint a webáruházunkban történő vásárlás  regisztrációhoz kötött. A regisztráció során „kötelező jelleggel” csak olyan a Felhasználó személyéhez köthető (csillaggal jelölt) adatokat kérünk be, amelyek elengedhetetlenül szükségesek az igényelt szolgáltatás teljesítéséhez. Azon adatbekéréseket, amelyek nincsenek csillaggal jelölve nem szükségesek kitölteni, ezen adatok megadását a Felhasználó a kért szolgáltatás igénybe vétele mellett is megtagadhatja. A Felhasználó által megadott adatok helyességének ellenőrzése minden esetben a Felhasználó feladata. Az adatok helytelenségéből adódó esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A regisztráció véglegesítésekor a Felhasználónak el kell fogadni a „Felhasználási feltételeket”, ennek hiányában a regisztrációs folyamat függőben marad.

A Felhasználó az első megrendelését követően Vásárlói minőségben szerepel rendszerünkben.

A Felhasználónak a regisztrációkor lehetősége van feliratkozni hírlevél szolgáltatásunkra, amelyet egy jelölőnégyzet bekattintásával nyugtáz. A hírlevél szolgáltatásról (vagy személyes, telefonos, illetve e-mail megkeresés útján) bármikor leiratkozhat. Az általunk küldött hírlevelek tájékoztató jellegűek és nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek.

4. Megrendelés és házhozszállítás

A Vásárló a megrendelése leadásával elismeri, hogy a felhasználási feltételek tartalmát ismeri, a benne foglaltakat elfogadta, valamint tisztában van azzal, hogy az áru kiszállítása díjhoz kötött, amelyet a rendelés leadásakor – az eltérő technikai paraméterek miatt – nem áll módunkban pontosan feltűntetni. A szállítási költség nettó 1290 Ft-tól, nettó 4000 Ft-ig terjedhet.

A pontos szállítási díj a megrendelés leadását követő összesítésben, valamint a vásárlási tájékoztató e-mailben nem-, hanem a rendelés feldolgozását követő visszaigazoló e-mailben csatolt PDF dokumentumban található.

A magánszemély Vásárló (Végfelhasználó) elfogadja, hogy ha rendelésében olyan tételek szerepelnek, amelyek nincsenek raktáron és külön kell beszereznünk, valamint az összértékük meghaladja a nettó 120 000 Ft-ot, akkor a rendelés összértékének 50%-át előlegként bekérhetjük. Továbbá az egyedire gyártott, vagy módosított termékek esetében a termék teljes vételárának előreutalását, vagy 50% előleget kérhetünk.

5. Vásárlástól elállás / megrendelés megszakítása / áru visszafordítása

5.1. Vásárlástól elállás

A magánszemély (Végfelhasználó) vásárlót a 45/2014. Kormányrendelet alapján elállási jog illeti meg. Az elállási jog minden általunk forgalmazott gyári paraméterű műszaki cikkre érvényes. Az elállási szándék a termék átvételét követő 14 naptári napon belül jelenthető be. Az áru átvételét követően a Vásárló a műszaki cikket a csomagolásából kibonthatja, valamint azt üzembe helyezve kipróbálhatja.

Az elállási jog nem érvényesíthető a Vásárló külön kérésére elkészített / megrendelt szoftver licenszekre, a felbontott csomagolású adathordozón tárolt szoftverekre, vagy a Vásárló külön kérésére egyedire gyártott / alakított műszaki cikkekre. Továbbá az elállási jog nem érvényesíthető a kipróbáláson túlmutató tartós használatba vételt követően, illetve a 14 naptári napot meghaladó birtoklás / használat esetén.

A termék visszajuttatásának költsége a Vásárlót terheli.

5.2. A megrendelés megszakítása

A weboldalon leadott megrendelés megszakítása rendelés felvételi időben a rendelés leadását követő 1 órában lehetséges. A rendelés felvételi időn kívül leadott megrendelések esetén másnap reggel 9:00-ig.

5.3. Áru visszafordítása

A megrendelt áru a kiszállításkor visszafordítható, ha a csomagolás olyan mértékben sérült, amely feltételezi, hogy a benne található termék is sérült.

A jelentősen sérült csomagolású terméket semmilyen körülmények között ne vegye át! Vegyen fel jegyzőkönyvet a kiszállító futárral és az árut – a csomag ellenértékének és a szállítási költségnek kifizetése nélkül - fordítsa vissza.

6. Minőségi ellenőrzés

Az általunk forgalmazott termékeket minden esetben ellenőrizzük. Az ellenőrzés során megvizsgáljuk a termék gyári csomagolását, valamint ellenőrizzük, hogy az adott terméken nem találhatóak-e sérülések, amelyek esetlegesen a termék hibás működését eredményezhetik. Amennyiben a vizsgálaton átmegy egy termék, azt megfelelőnek tekintjük és a további műszaki ellenrőzésnek nem vetjük alá.

A termék rendeltetésszerű működésének ellenőrzését (üzembe helyezés) minőségbiztosítási és garanciális okokból nem áll módunkban elvégezni.

7. Minőségi kifogás / kártérítés

Kérjük, hogy a megrendelt terméket (a 5.3. pontban foglaltakon túlmenően) minden esetben ellenőrizze az átvételt követően különös tekintettel a termék fizikai, esztétikai állapotára, valamint arra, hogy minden gyárilag biztosított alkatrésze megtalálható a csomagban. A műszaki cikk üzembe helyezését követően a borításra, tokozásra, csomagolásra vonatkozó minőségi kifogást nem tudunk elfogadni.

Ha bármilyen hiányosságot, vagy minőségi hibát észlel ne üzemelje be a terméket! Értesítsen minket minőségi kifogásáról, amelyet követően egyeztethetjük az elhárítására teendő lépéseket.

A vásárolt terméket először minden esetben külön álló egységként helyezze üzembe. A 5. pontban megjelöltek alapján a rendszerbe helyezett termék működéséből eredő (közvetlen, vagy közvetett) károkért nem vállalunk felelősséget.

Kosár tartalma
Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00