Üdvözöljük az Electropoint
biztonságtechnikai nagykereskedés és webáruház oldalán!
A teljes oldaleléréshez kérjük Jelentkezzen be, vagy Regisztráljon!
Tartalom0 termék a kategoriaban

  Kezelők

  A vezetékes behatolásjelző kezelők a behatolásjelző közpot vezérlésére, valamint a riasztórendszer és annak szegmensei állapotának kijelzésére szolgálnak. Különböző technológiával, eltérő tudással és a legkülönbözőbb kivitelezésben készülnek.

   

  Az ún. LED kezelők a beépített LED-ekkel jelzik az adott zóna (érzékelő) állapotát. Manapság (mivel az LCD kezelők sem drágák) ezeket a kezelőket "másodkezelőnek" ajánljuk. Természetesen gond nélkül használhatóak elsődleges kezelőnek is. fontos azonban figyelembe venni, hogy egyes típusoknál a LED kezelő nem alkalmas a központ programozására.

   

  LCD kezelő már karakteres kijelzővel rendelkezik. Ez nagyban megkönnyíti egy adott zóna-, vagy a riasztóközpont aktuális működési állapotának megállapítását. Az LCD kezelő segítségével a riasztóközpont összes program funkciója elérhető és módosítható.

   

  A grafikus kezelő a korunk felhasználó igényeinek maximálisan megfelelő kivitel. Érintőképernyője esztétikus grafikával jeleníti meg az eszközök / központ állapotát, de akár (egyes típuskonál az előre felvitt alaprajz segítségével) komplett zónatérképet is kirajzol a védett létesítményről.

  Kosár tartalma
  Az Ön kosara jelenleg üres.Kosár kiürítése
  Webáruházunkban feltűntetett árak a bruttó végfelhasználói árak, amelyek az ÁFA-t tartalmazzák.

  Rendelés felvétel H-P, 8:00-16:00